Over Geert Noels en Landbouwkrediet

Geert NoelsGeert Noels (°1967) heeft een jarenlange ervaring in de internationale economie en in de financiële markten. Hij is adviseur van organisaties, bedrijfsleiders en gezagsdragers. Als opiniemaker is hij een graag geziene gast in tal van nieuws- en duidingsprogramma's. Columns van zijn hand worden gepubliceerd in het economische weekblad Trends.

Geert Noels is ook de auteur van de bestseller Econoshock, waarvan al meer dan 40.000 exemplaren verkocht zijn, en waarin hij de 6 economische schokken identificeert die verantwoordelijk zijn voor de huidige wereldwijde financieel-economische crisis.

Landbouwkrediet is een coöperatieve bank op mensenmaat die gezond verstand en een strikt risicobeheer van oudsher laat primeren op de jacht op snelle winsten. De bank heeft een duidelijke termijnvisie en een solide kapitaalstructuur. Door dit alles is Landbouwkrediet een van de banken die ongehavend uit de financiële crisis zijn gekomen.

De keuze van Landbouwkrediet: zekerheid op lange termijn moet primeren op snelle winsten.

"Toen ik Geert Noels voor het eerst sprak, viel me onmiddellijk op dat de waarden die hij verdedigt, dezelfde zijn als de waarden die Landbouwkrediet al meer dan 70 jaar uitdraagt. Dat we elkaar zouden vinden in een gemeenschappelijk project, lag dus voor de hand. Deze samenwerking is meteen ook een innovatie voor de Belgische markt." (Luc Versele, CEO Landbouwkrediet)

Beluister hier de radiospot.

Neem een kijkje op de website van Econopolis.

 

 

Crelan-Online.be | Disclaimer | Card Stop | AssurMifid | Privacy