Nieuws - Kantoor Verhofstadt

Nieuws

Een selectie van onderstaande nieuwsitem kan u maandelijks in uw mailbox ontvangen. Schrijf u hier in.

Welkom aan Dirk, Anne, Tineke en hun cliënten van Crelan Zeveneken

Op 2 mei 2024 sloot Zakenkantoor De Meyer in Zeveneken de deuren. De zorg voor de cliënten werd overgedragen aan ons kantoor. Dirk, Anne en Tineke verhuizen mee.

Lees meer

Podcast Geldwijs

In 8 korte afleveringen gidst de podcast Geldwijs je door de boeiende wereld van beleggen. Aan tafel zitten chief economist van Crelan Bart Abeloos, onze eigen beleggingsexpert Nele Verhofstadt en collega Bram Luyckx. Host Cléo Van Elsen bestookt hen met haar vragen.

Lees meer

Statutenwijziging vennootschappen: deadline 31 december 2023

Alle vennootschappen opgericht vóór 1 mei 2019 moeten voor eind dit jaar hun statuten wijzigen om in regel te zijn met de nieuwe vennootschapswetgeving. Zes op de tien bedrijven hebben hun statuten nog niet aangepast. Dat kan verstrekkende gevolgen hebben.

Lees meer

Je geld in 2023: stilte na de storm?

Geert Noels, hoofdeconoom bij vermogensbeheerder Econopolis en Bart Abeloos, hoofdeconoom bij Crelan, gaan in gesprek over het huidige beleggingsklimaat. Welke opportuniteiten zijn er en met welke risico’s moeten we als spaarder en belegger rekening houden?

Lees meer

Accountant Event: “Hoe onmisbaar is de bedrijfsleider?”

Een bedrijfsleider is meestal onmisbaar tot hij of zij plots wegvalt. Wat als de bedrijfsleider onverwacht langdurig ziek wordt of overlijdt? Een scenario waar niet veel bedrijfsleiders bij stilstaan. Onterecht, want elkeen kan maar beter voorbereid zijn. Onze gastspreker Jo Stremersch schetst tijdens dit seminarie de verschillende risico’s, legt uit hoe ondernemers hiervan bewust te maken en focust op de oplossingen die er bestaan.

Lees meer

Lezing “Beleggen in tijden van hoge inflatie” door Michaël Van Droogenbroeck

Op dinsdag 2 mei 2023 komt niemand minder dan financieel journalist Michaël Van Droogenbroeck voor onze klanten een lezing geven over beleggen in tijden van hoge inflatie.

Lees meer

Een vennootschap, iets voor u?

Veel zelfstandigen met een groeiend bedrijf stappen over naar een vennootschap. Wat zijn de voordelen van een vennootschap, en welke mogelijkheden heeft u als ondernemer om een vennootschap op te richten?

Lees meer

landschap

Lezing Nieuwe Pachtwet door Joke Schauvliege

De land- en tuinbouw ligt ons nauw aan het hart. Op dinsdag 24 januari 2023 hadden wij Vlaams parlementslid Joke Schauvliege te gast voor een lezing over de nieuwe Pachtwet. Ir. Kim Torfs (VLIF) loodste ons door de nieuwe VLIF-regelgeving. Een boeiende avond!

Lees meer

Europ Assistance reisverzekering

Reisbijstand, geen overbodige luxe

Als u binnenkort op reis vertrekt, is een degelijke reisbijstand geen overbodige luxe. Bijna vergeten? Reken hier snel zelf wat zo’n reisbijstand kost. U kan nog tot 24u voor uw vertrek zelf het contract afsluiten.

Lees meer

Visa Gold, kredietkaart voor reizigers

De Visa Gold-kaart van Crelan is het ideale betaalmiddel voor wie graag reist. U geniet van alle voordelen van de Visa Classic-kaart (bv. waarborgen bij online shoppen) plus nog een pak extra’s, zoals een reisannulatieverzekering en reisbijstand op alle reizen die u met Visa Gold betaalt.

Lees meer

Belangrijke noodnummers

Ook al vertrekt u goed voorbereid op reis, er zijn altijd zaken die u niet onder controle heeft. Met een reisverzekering krijgt u de nodige bijstand zodat u ook in moeilijk situaties in het buitenland verder geholpen wordt. Vergeet niet enkele belangrijke noodnummers in uw GSM te steken.

Lees meer

Checklist voor een zorgeloze autovakantie

Een checklist voor uw autovakantie nodig? Maakt niet uit of u binnenkort een toffe autovakantie met uw gezin of een roadtrip met uw vrienden op de planning hebt staan. Een checklist voor uw autovakantie komt altijd van pas. Vertrek veilig en zonder zorgen op reis met de auto.

Lees meer

Ongelijkheid in de wereld: wat kan je er als belegger aan doen?

De ongelijkheid in de wereld is de laatste decennia alleen maar groter geworden, zowel op economisch als sociaal vlak. De coronacrisis heeft daar nog een schepje bovenop gedaan, met sociale spanningen tot gevolg. Er is een grote noodzaak om te evolueren naar een rechtvaardiger economisch model, en daar kunnen overheden, bedrijven én beleggers een rol in spelen.

Lees meer

Heeft u stormschade?

Hevige rukwinden en regen teisteren vanavond en komende nacht ons land. Heeft ook u schade? Lees hier welke stappen u best onderneemt.
Wij doen er alles aan om uw schade zo snel als mogelijk te laten vergoeden zodat u kan starten met de herstelling ervan. U kan erop rekenen dat wij u op de hoogte houden van het verloop van uw dossier en uw belangen goed zullen verdedigen.

Denk aan uw eigen veiligheid: zolang de stormwind aanhoudt, blijft u best veilig binnenshuis.

Lees meer

Duurzaam beleggen slaagt met glans voor corona test

De beurzen kraakten in maart in al hun voegen toen Covid-19 het Westen in zijn greep kreeg. Sommige beleggingen boden beter weerstand dan anderen: duurzaam beheerde portefeuilles konden natuurlijk geen terugval vermijden, maar de daling was minder.

Lees meer

Reisbijstand, een must voor een zorgeloze vakantie

Of u nu op reis gaat met de auto, het vliegtuig of de fiets, een goede bijstand voor de personen en uw voertuig is onmisbaar. Vergeet niet het telefoonnummer van de bijstandverzekeraar mee te nemen.

Lees meer

Hoe vlot contactloos betalen?

Met uw bancontactkaart kan u tot 50 EUR contactloos betalen. Voor grotere bedragen gebruikt u Payconiq. Handig, veilig en snel!

Lees meer

De groene kaart wordt wit

Vanaf 1 juli 2020 verandert de groene kaart van vorm. Het is dan niet langer een groen recto verso document maar een enkelzijdig wit document met zwarte letters ofwel op papier gedrukt ofwel in een elektronische versie.

Lees meer

Alle coöperantenvoordelen op een rij

Een gevarieerd voordelenaanbod in restaurants, evenementen, muziek, theater, hotels, winkels,…

Lees meer

Financiële ademnood nav de Corona-crisis?

De wereldwijde Corona-crisis brengt niet alleen de wereld tot stilstand, maar kan ook een financiële uitdaging worden. Lees hier hoe Crelan u kan helpen.

Lees meer

Het abc van pensioensparen

Er zijn verschillende manieren waarop de fiscus je aanmoedigt om voor jezelf een spaarreserve op te bouwen.

Lees meer

De rechtsbijstandsverzekering is voortaan fiscaal aftrekbaar.

Sinds 1 september 2019 bestaat de mogelijkheid om je polis rechtsbijstand fiscaal aftrekbaar te maken van de personenbelasting. Ontdek hier hoe dit in zijn werk gaat.

Lees meer

Verbouwplannen of je droomhuis op het oog?

Loop je rond met (ver)bouwplannen of heb je jouw droomhuis op het oog? In ons magazine “Mijn huis” vind je inspiratie om je toekomstplannen te realiseren.

Lees meer

Crelan Foundation steunt de projecten van haar coöperanten

Crelan is niet zomaar een bank als alle andere. Via Crelan Foundation wordt een deel van de winst gebruikt om maatschappelijk relevante en duurzame projecten waar coöperanten hun schouders onder zetten, te steunen. Misschien is het volgende project dat gesteund wordt, wel van u?

Lees meer

Welkom aan de cliënten van kantoor De Bondt

Was u klant bij Crelan Kantoor De Bondt op de Groentenmarkt in Lokeren? Dan kunt u voortaan bij ons terecht voor al uw bankzaken en financieel advies.

Lees meer

Debet- of kredietkaart?

Elektronisch betalen kunt u doen met de bankkaart, of een kredietkaart. Wat is het verschil? Wat zijn de voordelen van elk?

Lees meer

Open icon
Close icon

Contact

Gentse Steenweg 8,
9160 Lokeren
09 339 08 08
Online afspraak maken
Of via Whatsapp (09 339 08 08)

Bank: lokeren.gentsesteenweg@crelan.be
Verzekeringen: info@kantoor-verhofstadt.be
Privacygegevens: katrien@kantoor-verhofstadt.be (DPO)

Openingsuren

Ma:8u30 – 12u30   13u30 – 16u30
Di:8u30 – 12u30   16u00 – 18u00
Wo:8u30 – 12u30   op afspraak
Do:8u30 – 12u30   13u30 – 16u30
Vr:8u30 – 12u30   13u30 – 16u30
Za:9u00 – 12u00 (niet in juli en augustus)

Nieuwsbrief

Maximaal 1 keer per maand relevante info in uw mailbox.